Netværk og sociale connection betyder meget, for rigtig mange danskere når de flytter til Dubai – eller overvejer det.

Heldigvis er der rig mulighed for networking og meetups i Dubai, hvad enten det er af social karakter, business networking eller en kombination.

Af de større og “officielle” netværk kan der nævnes Stambord Dubai / Dubai Dansker Meetup samt Danish Business Council Dubai.

Danish Business Council Dubai (DBCD) blev etableret i 2004 som en non-profit organisation under paraplyen af Dubai Chamber. DBCD sigter efter at give deres medlemmer en platform til at netværke og fremme forretningsforbindelser mellem ligesindede forretningsmænd og -kvinder i UAE.

DBCD udfører en bred vifte af aktiviteter med det formål at øge forretningsudsigterne og eksponere den danske forretning. Vi arbejder tæt sammen med Det Kongelige Danske Generalkonsulat og Eksportrådet, Dubai. Læs mere om Danish Business Council Dubai her.

Dubai Dansker Meetup fungerer som DABGOs officielle Stambord i Dubai. Her mødes danskere en gang i måneden til en hyggelig aften, for at skabe fællesskab, networking og relationer. Læs mere om Stambord her.

Udover ovenstående er der en række arrangementer og netværksaktiviteter hver måned i Dubai, se nogle af disse i denne FB gruppe.

Se her for øvrige links