Vi bliver flere og flere danskere i Dubai.

Os som har været her i noget tid kender følelsen af at komme til noget nyt og ukendt.
Efterhånden som tiden går finder man hurtig ud af at ens verden udspringer fra det man kender, især når man er i noget fremmed. 

Man søger det samme sprog, den samme forståelse og kultur. Når man har tilbagelagt de store milepæle kommer man til de små detaljer – “hvor er alt økologien, remouladen, rugbrødet?”

Man finder efterhånden på kompromiser; tør rugbrød, dyr øko, remoulade eksistere ikke, så det får man importeret, hver gang der kommer nogen på besøg. Som fælleskabet er vokset er der ildsjæle, der har sørget for at man kan få fat i de livsnødvendige varer i Dubai.

For at komme til det mere seriøse – hvor går man til læge, tandlæge og terapeuter?

Ligeså forskelligt som rugbrød, ligger forskellen også i den kulturelle opfattelse af sundhed.

Det kan være angstprovokerende, at have en tilstand som kræver lægefagligt ekspertise og hvor man bliver mødt med en palet af forskellige meninger og behandlingsmuligheder.

Heldigvis flytter der også danskere til som er uddannet sundhedspersonale.

Vi er en håndfuld dygtige danske tandlæger her i Dubai, som er klar til at fortsætte den danske version af tandsundhed, der bygger på forebyggelse og minimal invasiv tandpleje.

 

Mit navn er Murat, jeg er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet og har 15 års erfaring bla. med egen praksis i DK. Jeg har været i Dubai i 5 år og arbejder hos FAYY health som er en klinik placeret i Dubai World Trade Center området, nærheden af DIFC og som tilbyder mange forskellige services.

Hvis du står og mangler en dygtig tandlæge så tryk gerne her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her