Med temperaturerne og luftfugtigheden ved at aftage, er det ved at være tid til det lækre udendørsliv og -aktiviteter i Dubai.

Fra parker til camping, attraktioner til sundowners, her er nogle af de fedeste udendørsaktiviteter i Dubai.

Attraktioner

Lejr i ørkenen

Vi har alle brug for en smule digital detox fra tid til anden, da presset fra det moderne liv (og sociale medier) kan blive lidt for meget. I disse tilfælde kan vi ikke komme i tanke om noget bedre end at pakke bilen og tage ud i ørkenen for at campere og slappe af i sandet. Uden tvivl er det mest populære sted at slå op Al Qudra-søerne, hvor kombinationen af menneskeskabte damme og vidunderlige dyreliv gør dette til en af de bedste udendørsaktiviteter i Dubai. Kør aldrig bare ind i ørkenen og slå lejr på et tilfældigt sted, da dette kan være alvorligt farligt. Hos Al Qudra er der styrke i antal og god plads til alle. Glamping er en anden mulighed, men hvis du kan lide det vildt, så slå det tomandstelt ud, sæt grillen i gang og hyg dig med en du holder af, mens solen går ned og stjernerne begynder at blinke.

 

Spis udenfor på Time Out Market

Vil du spise og drikke al fresco i Downtown Dubai? Fx har Time Out Market Dubai har en enorm udendørs terrasse, og med drinks fra 35 Dhs er det et af de bedste steder i byen at nyde udsigten over Dubai Fountain og Burj Khalifa, og det er nemt en af de smukkeste udendørs aktiviteter i Dubai.

 

Oplev en ørkensafari

Dubai besøgendes tjekliste er omfattende, men en forfølgelse, der bestemt ikke må gå glip af, er en ørkensafari. Denne tur ud i vildmarken tilbydes af utallige virksomheder og kommer i flere afskygninger med masser af aktiviteter til rådighed. Men vi tror på, at du ikke kan få den sande ørkensafari-oplevelse uden en gang dunebashing. At ræse op og ned ad sandhøjene i en modificeret 4×4 er en spændende måde at blæse spindelvævene ud af håret på. Når dit hjerte er holdt op med at køre, kan du slå dig ned til en traditionel middag og showkombination på en af de mange lejre, hvor mavedans og maven af velsmagende lokal mad er på menuen. Mange ture byder også på demonstrationer af falkejagt og chancen for at sove ude under stjernerne i et telt i beduinstil. Hvis du tilbringer natten ude i ørkenen, er en kameltur om morgenen og morgenmad ved en sø en afslappende måde at afslutte dit eventyr på. Hvis du vil gøre det ekstra specielt, prøv den åbne 4×4-tur med Platinum Heritage, som er en af de mest mindeværdige udendørsaktiviteter i Dubai.

Hvis du tager fat i Arabian Night Adventures, og nævner at du er fra “DubaiLife”, så er der rabat at hente (se evt. mere på rabatsiden her på sitet)

 

Udforsk Global Village

Den nye sæson af Global Village åbner onsdag den 18. oktober – og vi kan ikke vente. Enhver, der ved noget, ved, at Global Village er en af de bedste udendørsaktiviteter i Dubai.

 

Palm West Beach

Denne seje strandpromenade skal være et top sted at være denne vinter. Med restauranter, barer, underholdning og vandsport langs stranden regnes det som “den ultimative solnedgangsdestination” – så det er et fingerpeg om det perfekte tidspunkt at rocke op. Den 1,6 km lange promenade og stranden er kæledyrsvenlig og hjemsted for 300 palmer, som er oplyst om natten. De bedste valg omfatter Koko Bay, en strandbar og restaurant med balinesisk tema, lækker strandklub og restaurant Lucky Fish og det mexicanske spillested Señor Pico. Grib dit kamera, det er tid til solnedgangsslukker.

 

Tag på picnic og kør på svanerne i Al Barsha Pond Park

Al Barsha Pond Park er en urban oase af absolut sindsro, og er et af vores foretrukne steder at være når som helst på året. Du vil enten have fat i en plads ved selve dammen eller i noget af den skygge, der er tilgængelig rundt omkring. Så er der kun tilbage at rulle picnic-tæpperne ud, lægge spredningen ud og grave i, i håb om at du har husket at imødekomme alles kostbehov. For en sjov måde at forbrænde nogle af kalorierne på, har du lige fyldt op, hyr en af de supersøde svanepadlebåde og lav måske et kapløb ud af det. Bliv nu ikke for konkurrencedygtig.

Gratis adgang til parken (udlejning af svanebåd fra 40 Dhs).

 

Hop på en abra og gå rundt i Old Dubai

Med sit væld af skyskrabere, femstjernede hoteller og superbiler på Sheikh Zayed Road er det nogle gange nemt at glemme, at Dubai engang var en ydmyg perledykker- og fiskerlandsby. Men hvis du ønsker at blive mindet om dens beskedne oprindelse, så tag over til Old Dubai, hvor tiden praktisk talt har stået stille. Glem speedbådene, tag en tur på en traditionel abra på tværs af Creek og oplev den historiske del af byen med brisen i håret. Shop i basarerne, hvor dine prutteevner vil blive sat på prøve, før du går en tur rundt i Al Fahidi Historical Neighbourhood, hvor hjemmene er blevet genskabt for at give besøgende en følelse af en ofte glemt fortid. På kryds og tværs over bredden af åen kan du opdage Bur Dubai, Deira, Al Seef og Al Shindhaga – det oprindelige hjerteslag i denne moderne by.

1 Dhs (pr. tur). Åbent dagligt fra 6 til 12.

 

Shop på Ripe Market

Det højt elskede Ripe Market åbner dørene midt i oktober (i 2023, lørdag den 14. oktober) i Academy Park, Umm Suqeim, så tag din mulepose og gør dig klar til at shoppe. Gå en tur gennem parken for at finde friske økologiske råvarer, merchandise fra dygtige lokale håndværkere og en varm samfundsånd – alle kendetegnene for et fantastisk landmandsmarked. Det er det perfekte sted at hænge ud, især da vejret køler af, og alle går udenfor igen.

 

Splash på Aquaventure

Pak brillerne og tag solcremen på – vandland-fans, dette er for dig. Dubai er fyldt med utrolige vandlande, men ingen mere end Aquaventure – verdens største vandland. Otteogtyve splinternye rekordstore vandrutsjebaner og attraktioner blev tilføjet sidste år – inklusive 12 nye rutsjebaner i Trident Tower, som er 48 meter høj, og 16 på tværs af Splashers Lagoon og Splashers’ Cove – hvoraf de to sidstnævnte udgør de største børn -eneste vandlandoplevelse i Mellemøsten.

 

Gå en tur rundt i Love Lakes

Lige rundt om hjørnet fra Al Qudra er Love Lakes det perfekte sted for en solnedgangstur, hånd i hånd med ham, der får dit hjerte til at springe et slag over. De er fredelige, smukke, velholdte og rene. Og bare hvis du ikke kan finde ordene til at udtrykke din tilbedelse af din anden halvdel, vil træerne her bogstaveligt talt stave det ud for dig.

 

Prøv kajak i Hatta

Mange mennesker er ikke engang klar over, at den charmerende by Hatta er en del af Dubai, da den ligger et par timers kørsel fra Guldbyen. Hatta har dog masser at tilbyde de udadvendte blandt jer. Vandring og mountainbiking er to af de mest populære måder at opdage det barske terræn på. Men hvis du foretrækker et akvatisk eventyr, så leje en kajak og tag en tur rundt om den ganske enkelt fantastiske Hatta Dam. Det majestætiske bjerglandskab vil tage pusten fra dig, hvis al den padling ikke allerede har gjort dette til en af de bedste udendørsaktiviteter i Dubai.

 

Gå langs Palm Jumeirah Boardwalk

Mange indbyggere i Dubai vil sandsynligvis indrømme, at de ikke går nok. Ankomsten af denne 11 km lange kyststi i 2016 betød snart, at der ikke var nogen undskyldning for ikke at komme ud og blive aktiv. Denne seks meter brede promenade, der krammer Den Arabiske Golf, vil lade dig mærke den kølige havbrise på dit ansigt, mens du tager på de femstjernede hoteller på den ene side og det store hav på den anden. Skulle du føle, at du flager på et hvilket som helst tidspunkt, kan du altid tanke op på en af de fantastiske mad- og forfriskningslastbiler, der er spredt langs vejen.

 

Strålende udendørs barer og klubber

Tag dit natteliv til næste niveau – udendørs.

CÉ LA VI

En af de mest øjeblikkeligt genkendelige set-ups i byen, denne skyhøje restaurant og bar har en fantastisk terrasse. Ikke alene er der den meget snappede gynge (perfekt til Instagram), der er også et fugleperspektiv af Burj Khalifa og Downtown Dubai fra denne bars udsigtspunkt på 54. niveau af Address Sky View. Forvent pan-asiatiske retter, såvel som underholdning, plus masser af ugentlige begivenheder og sjov. Hvad venter du på?

 

Mercury Lounge

Dette er et virkelig smukt sted med en fantastisk åben plads til at blande, mens du tager i Dubais skyline sammen med hyggeligere, mere afsondrede siddepladser, der tilbyder lidt mere privatliv. Udsigten er forbløffende, og det er under en større renovering, før det genåbner senere i år.

 

Monkey Bar

Nye barer i Dubai, Monkey Bar

Denne finurlige bar i 25 Hours Hotel One Central er et genialt sted for udendørs sundowners. Monkey Bar, der kommer fra Berlin, er et supercoolt tilholdssted under åben himmel. Beliggende på sjette etage kan du forvente nogle imponerende skylineudsigter, der passer sammen med dine drikkepenge, for ikke at nævne et fantastisk udsigtspunkt for at se Fremtidens Museum i højden. De gode tider stopper aldrig med den natlige liste af live DJ-optrædener, der sætter stemningen til gode tider. Hvad mere er, er der nogle latinamerikanske bid at sætte sig fast i, hvis du bliver pisket.

 

SoBe

Denne super-swish-bar på det trendy hotel W Dubai – The Palm er et hit i vintermånederne takket være dens store tagterrasse og glamourøse publikum. Udsigten over til Dubai Marina er fantastisk, så hvis du ønsker at imponere dine gæster, eller hvis du bare er i byen på ferie, er dette et godt råb.

 

TABŪ

Forbered dig på at være i ærefrygt, når spisning og teater mødes på den japanske restaurant TABŪ. På 23. etage i St Regis Downtown byder udendørsområdet på en fantastisk udsigt over Downtown Dubai, som skal ses for at blive troet. Parret med en menu med kreative japanske tallerkener lavet af fine råvarer og serveret med en seriøs cool præsentation, er det en at tilbringe en aften under stjernerne på.

 

The Penthouse

Bedste udendørs barer i Dubai, The Penthouse

For hvor ellers i byen kan man hævde at have en bedre tagoplevelse med al fresco bar end denne simpelthen storslåede terrassebar på Palm Jumeirah? Det har, hvad der kun kan beskrives som den bedste udsigt over Dubai fra en bar, med Dubai Marinas skyline på den ene side og Jumeirah-kysten på den anden. Få din telefon i selfie-tilstand, og få dit nye profilbillede sorteret. Den byder også på lækker mad, en top dameaften og en lørdagsbrunch ved poolfesten. Hvad mere vil du have?

 

Bankende strandklubber

Barasti

En af de mest berømte strandbarer i Dubai, dette mangeårige sted har alt. Dæk til at se sport? Kontrollere. Live musik? Kontrollere. Pool? Kontrollere. Strand? Kontrollere. Post-brunch fest? Kontrollere. Du får billedet. Populær blandt både beboere og turister, en livlig aften er altid garanteret, når du begiver dig til denne vidtstrakte strandbar. Så længe du ikke leder efter en romantisk aften i byen, vil du sandsynligvis finde den her.

 

DRIFT Beach

Bedste udendørs barer i Dubai, DRIFT Beach

Super slank og aldrig så elegant (den lokkende ingen børn tilladt-regel spiller en stor rolle), DRIFT på One&Only Royal Mirage er en af de mest fornemme strandklubber af dem alle. Øens bed-flankerede pool er en skønhed, den solplettede, provencalsk-inspirerede restaurant er dejlig, og baren er et fantastisk sted for solnedgange, med lyserøde druer og feriestemning i rigelig grad. Forkæl dig selv med en dag på dette smarte sted, hvor du vil slappe af i tilbagelænet, men alligevel luksuriøs stil.

 

Eva Beach Club

Tulum kommer til Dubai på Eva Beach House, som er en del af The Club on Palm West Beach. Tag dine designer solbriller på, og fyld din trendy strandtaske, da denne strandklub er en for dem, der kan lide de finere ting i livet.

 

Koko Bugt

Bedste udendørs barer i Dubai, Koko Bay

Denne Bali-prægede bar, beliggende ved den splinternye Palm West Beach-udvikling, er en del af den strækning af restauranter, der sidder på stranden. Ideel til afslappede solnedgangsdrinks med tæerne i sandet, der er en række asiatisk-inspirerede retter at snacke på. Tag hertil ved solnedgang for afslappende tæer i sandet.

 

Nikki Beach Dubai

Det er den slankeste, skinnendeste, hvideste og mest strandede af strandklubber i Dubai. Med steder fra Miami til Saint Tropez ved du, at du er i gode hænder, når det kommer til fest ved poolen. Delvist nedsænket liggestol? Åh, fortsæt så – men uden at bruge yderligere retoriske spørgsmål kaster denne klub en hæsblæsende bash på regelmæssig basis, inklusive det globale brands berømte White Party. Så uanset om du slapper af på stranden, i poolen eller sashayder langs Pearl Jumeiras sand, er der ingen steder bedre at tilbringe dagen end at feste i solen.

 

Playa

Peruvianske og japanske retter er på menuen på stedet, der er det nyeste sted at slutte sig til The Club. Forvent fed og eklektisk indretning indeni og en afslappende stemning udenfor. Strandområdet giver den perfekte kulisse til at slappe af og slappe af med en separat menu fyldt med nips og lette retter inspireret af Nikkei-køkkenet.

 

SĀN

SĀNs cool interiør byder gæster velkommen til en oplevelse fra dag til nat. Opkaldt efter Afrikas første indfødte stamme, er der en fantastisk strand komplet med liggestole samt en stor infinity-pool, nedsænket poolbar og en indendørs restaurant med åbent køkken.

 

Twiggy fra La Cantine

Denne supercoole strandklub og restaurant fra holdet bag La Cantine du Faubourg er et topsted at tjekke ud. Opkaldt efter ikonet og modellen fra 1960’erne åbnede Twiggy i starten af året på Park Hyatt Dubai og serverede velsmagende middelhavsretter med en chik stemning. Om dagen kan du slappe af ved lagunepoolen med en særlig strandklubmenu. Om natten er restauranten et elegant sted for en date.

 

Zero Gravity

Hvis du ønsker at tage på stranden om dagen eller feste om natten, så bør Zero Gravity være på din must-liste – uanset om du slapper af i den temperaturkontrollerede infinitypool eller nede ved havet. Du har alt, hvad du behøver – det er et top sted at tage hen til, hvis du er i Marinaen.

 

Roadtrip

Klar til at sove under stjernerne eller udforske nogle af de andre Emirater? Udforsk UAE på et roadtrip.

Ajman-ørkenen

Slut dig til de glade horder af familier, der tager en pause fra bylivet, mens børnene nyder en hyggelig kickabout på dette populære sted, der byder på køligere temperaturer end de fleste af UAEs andre ørkendestinationer.

 

Fossil klippe

Dette arkæologiske vidunder er rigt med dyreliv, både levende og fossilt. En times kørsel fra Sharjah kan du se oryx, gazelle og bjerghjort her, så sørg for at sætte en hængelås på køleboksen, hvis de skulle have lyst til en freebie. Solnedgangene her er sublime.

 

Hajar-bjergene

Sharjahs yderpunkter er vidunderligt vilde, og når du slår dig til rette for natten og stirrer op på de imponerende klippeplader i horisonten, vil du mærke en enormt varmende glød. Vi vil sætte det ned til selvtilfredshed eller chili kebab, du lige har hånet fra grillen.

 

Umm Al Quwain kyst

Det mindst iøjnefaldende Emirate byder på nogle sprækkelige kystcampingpladser, hvor du virkelig kan mærke havbrisen fløjte gennem dit hår. Populær blandt familier, kom her til solnedgang og fald senere i søvn med Golfens beroligende lyde som din vuggevise.

 

Ta’ på glamping

Al Badayer Oasis

Bygget til at ligne en kro ved vejen (eller caravanserai) for trætte rejsende, dette pragtfulde sted at se på huser ti af de bedste udrustede telte, du sandsynligvis vil finde. Du fik ikke 55in smart-tv og gratis Wi-Fi på Silkevejen, vel?

 

Sedr Trailers Resort

Book dig selv en af de 13 skinnende amerikansk airstream-trailere i metal, og nyd det vidunderlige bjerglandskab (især fra udsigtsdækket). Da dette sted drives af Meraas, skulle der bare være en foodtruck på stedet, eller fyre op for barbie til en DIY-middag.

Starlight Camp UAE

For et romantisk tilflugtssted med det personlige præg, er det svært at slå denne pop-up glamping-oplevelse. Et telt med krystaltopp og fantastiske faciliteter venter på de mest svimlende af stjernekiggere.

 

Longbeach Campground

Med fem niveauer af luksus at vælge imellem, kan du virkelig øge glampingen på denne sæsonbestemte strandlejr to dage om ugen. Det panoramiske kuppelsuitetelt kommer med sit eget spabad, men selvom du går efter den mere grundlæggende version, har du stadig en fantastisk havudsigt.

 

Har du andre idéer og forslag, så kommenter endeligt 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her