Det er ikke altid let at tage springet fra det velkendte til det ukendte, men når kaldet fra ens elskede familie, kan det være en uimodståelig melodi. Dr. Haider Majeed, en erfaren ortopædkirurg med 15 års erfaring fra Danmark, valgte at lade kærlighed og familie trumfe alt andet, da hans far blev syg i Dubai.

Dr. Majeed, som er specialiseret i at operere alle former for knoglebrud og ortopædiske problemstillinger samt kunstige knæ/hofte operationer, tog beslutningen om at flytte sit liv og sin karriere til Dubai for at være tættere på sin far og give ham den bedst mulige støtte.

At flytte fra Danmark til Dubai var ikke blot en geografisk forandring for mig, men også en kulturel og faglig forandring. Fra det velfungerende Danske sundhedssystem til den dynamiske og mangfoldige sundhedssektor i Dubai, skulle jeg tilpasse mig nye arbejdsrutiner, patientpopulationsbehov og medicinske standarder.

Det var en udfordrende overgang, men jeg følte mig hurtigt velkommen og støttet af mine nye kolleger og samfundet her i Dubai. Jeg er dybt taknemmelig for den mulighed, jeg har fået for at fortsætte mit arbejde med at hjælpe mennesker med ortopædiske problemer her.

Jeg har bragt min ekspertise inden for ortopædisk kirurgi med mig til Dubaii bl.a. sportsskader, generel håndtering af knoglebrud/trauma fra Danmark. Udover det, jeg har stor erfaring med et stort antal af knæproteseoperationer og hofteproteseoperationer (herunder udfordrende tilfælde, deformiteter og revisioner) fra Regionshospitalet Holstebro og senere fra Regionshospitalet Gødstrup.

Jeg er passioneret omkring mit arbejde og sætter en ære i at hjælpe mine patienter med at genvinde deres mobilitet og livskvalitet. At se mine patienter gå ud af klinikken med et smil på læben og håb i hjertet er den største belønning for mig.

Selvom mit arbejde som ortopædkirurg i Dubai fylder meget af min tid og energi, finder jeg stadig tid til at være sammen med min familie og udforske alt, hvad denne pulserende metropol har at byde på. Fra at nyde de strålende solnedgange på Jumeirah Beach til at udforske den rige kultur og historie i gamle Dubai, er hver dag en ny eventyr for mig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her