Stambord Dubai

Tilmelding til kommende arrangementer sker via vores FB gruppe:
https://www.facebook.com/groups/217276405475213

(Tilmelding skal ske SENEST 48 timer før eventet, afbud senest 38 timer før)

Stambord is the Danish word for ones “regular table” and since this monthly event is exclusively for the Danish community, the following will be in Danish.

Stambord er stedet hvor danske expats mødes og netværker. Som navnet antyder, så finder det sted på den samme restaurant hver gang, og altid den første onsdag i hver måned. Konceptet kommer fra DABGO, og er i skrivende stund at finde i mere end 40 lande.

I januar 2008 åbnede det første DABGO Stambord i New York; og siden da har det med hjælp fra over 100 frivillige – veletablerede udeboende danskere – spredt sig hastigt ud i alle verdenshjørner fra Cape Town til Los Angeles, Toronto, Melbourne, Mumbai og rundt i Europa. 

DABGO er et netværk af erhvervsaktive, internationale danskere, der interesserer sig for at skabe nye relationer og derigennem nye muligheder – for andre og for sig selv. 

DABGO skal desuden også være en oplagt mulighed for, at du på dine udlandsrejser kan møde lokale danskere som hjerteligt deler deres lokale erfaring og viden. 

For at “dække” hele Dubai, så mødes vi skiftevis i JBR/Marinaen på Offside (JA Ocean View) og på Couqley – French Brasserie, Downtown. Kl.19 den første onsdag i måneden (juli og august undtaget).

Det er ganske gratis at deltage, udover at man naturligvis blot betaler for det man spiser og drikker.

Vi har typisk en fast aftale med stedet, om en “pakke” ved forudbetaling, som ligger på omkring AED180 ved forudbetaling og AED 200 “i døren”, hvis man ønsker “pakken”, og ellers kan man selv bestille/betale efter lyst/behov.

Invitationen bliver sendt ud 5-7 dage i forvejen, og så melder man sig til i det omfang kalender og humør tillader det.

Da det er muligt at købe alkohol, foreskriver loven i Dubai, at man skal være fyldt 21 år for at deltage. Hvis du springer alkoholen over og selv kører, der er valet parkering, og du kan trygt aflevere din bil til personalet foran hovedindgangen og husk at få stemplet din p-billet inden du smutter – så er der gratis parkering.

Følg gerne vores facebookside, klik her: https://www.facebook.com/groups/stambord

og se andre danskerarrangementer her:
https://www.facebook.com/groups/173982693065675

Har du spørgsmål, er du velkommen til at fange os på dubai@dabgo.com

Tilmelding til kommende arrangementer sker via vores FB gruppe:
https://www.facebook.com/groups/217276405475213
(Tilmelding skal ske SENEST 48 timer før eventet, afbud senest 38 timer før)