Uvidenhed, fordomme og myter fylder en del, så snart samtalen eller danske mediers omtale falder på kombinationen af kvinder og Dubai. Det har 3 seje danske power women selv mærket på egen krop, ifm. deres valg om en tilværelse i Dubai.

Vi lever et frit – og fantastisk, liv i Dubai. Både som kvinder, som singler og som selvstændige forretningsdrivende – og vi skal ikke spørge nogen mand om lov, udtaler Alberthe, der er een af de mange kvinder i Dubai der efterhånden er blevet lettere træt af at høre på stigmatiserende og forkerte opfattelser af kvinders rettigheder og muligheder i ørkenstaten. Victoria fortsætter, jeg flyttede til Dubai i 2018 og driver i dag flere virksomheder, og jeg spørger ingen mand om lov – hverken hvis jeg skal træffe en vigtigt beslutning, køre i min egen bil – eller når jeg vil ud og have drinks med veninderne.

Meliva, Alberthe og Victoria  er 3 kvinder der har valgt at rykke til Dubai for at udleve deres drøm om et liv som selvstændige og selv kunne tilrettelægge sin hverdag. Og imodsætning til billedet der oftest tegnes i medierne, så foregår det altså minimum ligeså frit i Dubai, som det gjorde i Danmark. Mulighederne er bare mange flere i Dubai – og solen skinner altid!

Victoria kender om nogen af de 3 kvinder til at klare sig selv, og være kvinde ved eget bord. Efter både at have boet i Tyskland, Australien og USA valgte hun at slå sig ned i Dubai. Udover at hun er medejer af en virksomhed der sælger luksussmykker til hunde (Voss by Voss) så har hun sin egen ejendomsmæglerforretning (Wills Empire) og er for bordenen når det handler om marketing og salg for en tøjvirksomhed med produktion i Bangladesh… Og nå ja, så arbejder hun også med udvikling indenfor salg og ledelse hos globale virksomheder.

Alberthe valgte for godt et halvt år siden at skifte et liv som selvstændig håndværker i Danmark, ud med et liv indenfor trading i Dubai. Hun er nu partner i TRADEWITH.US, og derudover er hun mentor og coach for andre kvinder der ønsker at blive succesfulde og blive økonomisk uafhængige med trading – Det gør hun under navnet Power Women Trading på instagram – og på under 1/2 år er hun nu allerede een af de mest succesfulde daytraders at følge.

Meliva der, ligesom Victoria, har flere år på bagen i Dubai, arbejder med luxury segmentet – hvor hun sælger high end og luksus-ure og smykker til det købestærke publikum i Dubai. Derudover er hun en stærk netværker og er netop efter et 1:1 mentorforløb i trading ved Alberthe hoppet på daytrader-vognen, og er nu en del af Power Women Trading, som coach og trader i bl.a. forex og guld.

Fælles for de 3 er, at de er selvstændige kvinder i Dubai, som kan og vil selv – Når de ikke arbejder, bruger de gerne en aften på et roadtrip ud i ørkenen, på stranden – eller for den sags skyld på cafe eller bar, hvor de hygger sig med andre unge i Dubais pulserende natteliv. Når man selv bor i Dubai og ved hvor frit og fedt vi har det som kvinder – så irriterer det ekstra meget, at der konstant skal være fokus negativ omtale i pressen… og blandt uvidende personer hjemme i Danmark, som måske inderste inde bare har lidt ondt et vis sted, af at vi kan og vil selv, udtaler Meliva.

Kunne du tænke dig at følge kvindernes liv i Dubai, så tjek deres instagram-profiler ud her:
@Power_Women_Trading
@Willsempire.realestate
@the_victoriabuch
@melivathediva
@vossbyvoss
@tradewith.us_daytraders

Husk også at følge DubaiLife.dk på Facebook – klik her.

Kender du flere gode historier, så er du velkommen til at sende dem ind til redaktionen@dubailife.dk, ligesom hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne artikel. 

Er du interesseret i at høre om mulighederne for at stifte selskab i Dubai – se mere på www.DubaiSelskab.dk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her