At tilbringe nytårsaften i Dubai er een af de bedste måder at byde det nye år velkommen. Dubai er det mest mindeværdige og fantastiske sted at tilbringe en nytårsaften.

Ifølge gamle ordsprog er det nye år en afspejling af den måde, du byder det velkommen. Du kan byde det nye år velkommen med masser af sjov. Der er masser af steder i Dubai, der hvert år fejrer det nye år. Skyskraberne som Burj Khalifa og Burj Arab er dekoreret med fancy lys. Fyrværkeriet flere steder i Dubai er også værd at se.

Her er listen over nogle af de steder, hvor de bedste begivenheder ved nytår finder sted. Disse steder fejrer det nye år på deres egen måde i mange år. Så du kan besøge et hvilket som helst af disse steder, med venner, familie eller på egen hånd – og føle dig som en del af noget spektakulært.

Burj Khalifa
Ingen kan benægte skønheden i verdens største bygning, Burj Khalifa , da det er en af de største turistattraktioner i Dubai. I de sidste par år har denne smukke bygning sat nye rekorder med sit ekstraordinære fyrværkeri nytårsaften. Den sidste nat i december vil du opleve fantastisk fyrværkeri sammen med lasershowet, der gør natten ekstraordinært smuk. Du kan købe billet, men hvis du undlader at gøre det, kan du stadig nyde fyrværkeriet i Dubai Mall. Himlen i Downtown Dubai kommer til at tage pusten fra dig ved nytår. Det levende fyrværkerishow går live kl. 20.30, så hele verden kan se det smukke show.

Palm Atlantis Dubai
Et af de smukkeste steder at besøge nytårsaften er Atlantis. Dette er et af de mest overfyldte steder selv på normale dage, men nytårsaften er dette sted ekstraordinært overfyldt. Så det er en bedre idé at få fat i din billet fra starten af december til midten af december. Der er flere pakker tilgængelige med forskellige faciliteter til rejsende. Du kan nyde levende musik, dans og andre underholdningsaktiviteter. Samtidig kan du nyde mundrette køkkener fra verdens bedste kokke. Ved midnat kan du nyde fyrværkeriet live på The Palm.

Burj Al Arab
Burj Al Arab er et af de mest ikoniske hoteller i Dubai. Nytårsaften er dette sted klar til at fejre på sin egen måde. Fra det eksklusive fyrværkerishow til sensationel musik og lækker mad byder dette sted på årets mest eksklusive begivenhed. Du kan nyde drikkevarer på Sahn Edgar før gallamiddagen på Terrace. Derefter kan du tælle årets sidste øjeblikke og byde det nye år velkommen med et glas premium fransk bobler. Derefter fremfører DJ’en et optimistisk sæt musik for at skabe et magisk miljø, og folk danser under en magisk baldakin.

Souk Madinat Jumeirah
Souk Madinat er et velrenommeret og berømt sted at tilbringe det nye år. Dette marked er ret populært for sine dekorationer, der tiltrækker tusindvis af turister i Dubai. Nytårsaften viser de fyrværkeri, når klokken tikker kl. 12 for at byde det nye år velkommen. På Souk Madinat kan du nyde maden, da der er et udvalg af spisemuligheder. Bare gå mod dette marked tidligt, så du kan shoppe, inden det nye år ringer ind. Dette sted ligger ved King Salman Bin Abdulaziz Al Saud Street.

Luksusmiddag på Dubai Cruise
Hvis du leder efter noget mere behageligt at nyde nytårsaften i Dubai, så bør du tage mod Dubai krydstogt. Dette sted giver dig mulighed for at nyde nytårsaften fra komforten af glasindkapslede og airconditionerede luksusfartøjer. Båden flyder i havet og om natten og byder på en spektakulær udsigt fra bådens åbne terrasse. Terrassen og det udendørs dæk giver dig mulighed for at nyde den skinnende skyline under himlen. Du kan ikke kun nyde den sjove aften, men også den fantastiske udsigt over Dubais vartegn. Dubai krydstogt kan varmt anbefales, hvis I er i Dubai som par og leder efter noget mere hyggeligt og privat. Prøv desuden at bestille på forhånd for at undgå trængsel og besvær nytårsaften.

Amazonico Dubai
Hvis du er en festelsker, bør du tage mod Amazonico, da det er vært for en massiv fest for at fejre nytårsaften. Det er dybest set en latinamerikansk inspireret restaurant, der tilbyder amerikanske retter. Nytårsfesten har et tema med ægte diskostil, og det gør det til det bedste sted for teenagere og voksne. Denne restaurant vil blive omdannet til et studio 54 tilflugtssted med glimmer, neonlys og discokugler. Du kan nyde liveshowet i Lounge of Amazonico, da bandet vil spille disco-bossa nova. Sammen med musik kan du også nyde den mundrette fest i restauranten. Nedtælling til midnat kl. 12, mens DJ afspiller disco-melodier til sent på aftenen. Beliggende på DIFC pavillon Dubai.

Desert Safari Dubai
Hvis du vil fejre det nye år væk fra byens stress, så tag mod Dubais gyldne klitter. Bare leje en SUV og kør mod safariørkenen efter kl. 12.00, så du også kan nyde den fascinerende udsigt over solnedgangen. Indtil midnat kan du nyde adskillige aktiviteter som sandboarding, motorcykelløb osv. For at gøre din nat ekstraordinært mindeværdig, medbring dine telte eller leje lejrene, så du kan nyde en utrolig nat under himlen. Der er masser af madmuligheder som BBQ, salater, mange hovedretter og desserter. Du kan nyde kamelture, sheesha og arabisk kaffe med utrolig mavedans på Safari. Og det er virkelig den bedste stil til at afslutte dit år.

Nytårs Dubai-fester
Dubai er vært for masser af nytårsfester i de forskellige områder, og der er ingen bedre måde at tælle årets sidste øjeblikke ned på end at danse dig ind i det. For at tilfredsstille festdyret inde i dig skal du tage op på Barasti-stranden, der er dekoreret med et grimt prærieulve-tema. De andre muligheder inkluderer Atlantis the Palm Dubai, der er en del af rockbandet KISS og et lager til en fest med Gatsby-tema. For en fest med jungletema kan du besøge The penthouse for en legendarisk fest. Du kan klæde dig afslappet ud for at nyde årets sidste dag. Desuden har mange fester dedikerede områder til børn, der også holder børnene underholdt.

Nytårsaften i Global Village
Du kan tage mod Global Village for at nyde nytårsfejringerne på den bedste måde. Dette marked er kendt blandt lokale og turister, så det skal være overfyldt. Dette sted er ideelt til at fejre nytårsaften, da det repræsenterer det nye års kultur og tradition i 75 forskellige lande rundt om i verden. Musikken og fyrværkeriet er også værd at nævne. Gå lidt tidligt mod dette marked for at nyde shoppingen med dine forældre og nyde den smarte middag. Senere ved midnat, nedtælling med folk omkring og byd det nye år velkommen med sjove ting. Desuden er der sjov-baserede aktiviteter for børn som Carnaval, så dine børn vil også forblive temmelig underholdt.

Hatta Adventure
Hvis du er mere til udendørs aktiviteter og ikke kan lide byens travlhed, så lad byens glamour ligge og tag mod Hatta i din lejebil. Det er det bedste tidspunkt at komme væk fra al støjen og forureningen og nyde nogle fredfyldte øjeblikke tæt på naturen. Hatta-bjergene ligger på grænsen mellem UAE og Oman. Du kan nyde masser af eventyr her som kajaksejlads, zip-lining, mountainbiking og mange flere. Du kan tage mod naturskatte og kulturelle attraktioner som Heritage Village eller Hatta-søen, hvis du vil rejse i et langsomt tempo. Du kan overnatte på Chic Hatta Damani Lodges for at nyde glampingpladsen i byen.

Kyo Restaurant Dubai
Hvis du er en rigtig foodie, skal du være på udkig efter ethvert fancy madsted nytårsaften. For at nyde det japanske køkken kan du tage mod Kya restaurant, da dette sted opretter den særlige menu til nytårsaften. Der er udendørs sæder, så kunderne kan nyde New Pointe Fountain-showet natten igennem, der er fyldt med Jumeirah-fyrværkeri. Du kan nyde de bedst sælgende retter og frisk fisk og skaldyr. Du kan starte med de velsmagende appetizers som Tunavocado, Salmon Tataki Sashimi, Wakame, Sushi Platter osv. Hovedretten inkluderer Citrus Guajillo Octopus og short rib Teriyaki med lækker lækker hasselnøddespiritus. Dette sted vil være åbent fra kl. 20.00 til 01.30, og du kan nyde en altomfattende middag for omkring 1600 AED.

Zuma Dubai
Hvis du vil afslutte dit år med stil, så tag mod Zuma Dubai. Denne restaurant ligger i Gate village 06, podieniveau, tæt på International Finance Center Dubai. Det første møde starter fra kl. 19.00 til kl. 21.00 for familier, mens det andet starter fra kl. 21.00 og fremefter for folk, der er sent på aftenen. Du kan reservere dit bord i restauranten og loungen for at nyde det fantastiske måltid. Vælg hvad som helst fra a la carte-menuen og bestil bordet i baren for at nyde den fantastiske aften. Middagen pr. person vil koste omkring 1000 AED.

Al Mahara Burj Al Arab
Hvis du er villig til at bruge mere, og din lomme ikke holder dig tilbage, er der bare for mange steder, hvor du kan nyde det nye år i Dubai. Al Mahara vil minde dig om det bedste eventyr, du nogensinde har hørt, da der er for mange gallaer og restauranter at spise i. Ud over det kan du også blive involveret i en simuleret ubådstur til den undervandsinspirerede fisk og skaldyr. Du kan nyde den dybtgående oplevelse af livet under vandet. Dette sted byder på en 6-retters europæisk fest til næsten 8000 AED pr. person med en karakteristisk “French Bubbles” nytårsaften.

Dubai Opera
The Ring på Dubai Opera med eminente musikere på Dubai Opera, der byder på de bedste kunstnere som Dj Said Mrad, DJ Saif & Sound, og Carrie Gibson Nuvo Soul Band. Dette sted sørger for at starte det nye år med et fantastisk band, og det er åbent for aldersgruppen fra 12 år og derover. Du kan bestille billetter til forskellige borde, og arrangementet starter kl. 20.00 og varer til kl. 02.00. Det er et af de mest hypede shows i denne sæson. Det er et must-visit nytårsaften, hvis du er musikelsker.

Kite Beach
For at nyde nytårsaftens fyrværkeri er der intet bedre sted end dragestranden. Det er et af de bedste og familievenlige steder, og du vil elske det. Du kan se det fantastiske fyrværkeri eller Burj Al Arab. Du vil også være i stand til at nyde en fantastisk nytårsaften væk fra byens stress. Indgangen er helt gratis og gør dette sted helt budgetvenligt. Tag dit kamera med for at klikke på nogle værdige billeder sammen med dine venner og familie.

Konklusion
Her vil vi samle vores detaljer om de bedste steder i Dubai for at fejre nytårsaften. Alle disse steder er utrolige, og du kan vælge et hvilket som helst af disse alt efter dit humør og natur. Bare husk at bestille hotel og fly på forhånd for at undgå den rodede mængde. Du kan også se 
https://www.visitdubai.com/en/articles/things-to-do-new-years-eve-dubai for flere idéer, såsom at fejre nytår i Dubai med Sting m.v.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her