Vi er glade for at meddele, at Romega nu endelig er blevet godkendt af Dubai Municipality og er klar til lancering her i Dubai. Som en særlig introduktion kan DubaiLife bruge voucher koden “dubailife” for at få 40% rabat på vores Omega-3 produkt.

Romega er udviklet af det norske bioteknologiselskab Arctic Bioscience og er et resultat af over 20 års forskning.

Kort fortalt er Romega det mest effektive Omega-3 på markedet og ideelt for alle voksne, børn og gravide:

+ Støtter hjernen, hjertet, musklerne og knoglerne
+ Bæredygtigt og miljøvenligt
+ Ingen fiskesmag
+ Fremstillet af silderogn fisket miljørigtigt i Norge

Hvorfor er norske Romega så speciel?
Romega-kapsler er havets skatte, omhyggeligt fremstillet af rogn fra bæredygtigt fanget sild og bringer naturens potente tilbud direkte til dig. Rig på omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, fungerer silderogn som et naturligt depot af essentielle næringsstoffer, der nærer dit hjerte, hjerne, lever, knogler og syn, samt yder vital støtte til gravide og ammende.

Omega-3 er vigtigt. Det anbefales af sundhedsmyndighederne, fordi det er essentielt for både hjerte, hjerne og syn. Dette helt særlige kosttilskud indeholder olie fra norsk silderogn, som har flere unikke egenskaber.

Fosfolipider for bedre optagelse: I modsætning til traditionel fiskeolie er omega-3 i Romega bundet til fosfolipider, den samme naturlige form af fedt, som findes i kroppen. Dette giver bedre biotilgængelighed med hurtigere optagelse. Romega indeholder også cholin, et vigtigt næringsstof for alle cellerne i kroppen.

Besøg www.omega3.ae for mere information og bestil her: https://omega3.ae/backend/order. Brug rabatkoden “dubailife” for at få 40% rabat på din ordre.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her