20 aktiviteter/oplevelser med dine forældre, når de besøger Dubai

Inspiration til en liste når der er besøg af forældrene i Dubai

Vi ved, hvordan det er, når du har tællet ned, til dine forældre flyver til Dubai for at besøge dig.

Ja, det bliver dejligt at se dem, men det kan være svært at holde dem beskæftiget med forældrevenlige aktiviteter.

Uanset om de er foodies, elsker at se seværdighederne, foretrækker at slå travlheden eller vil gøre ting, der kun er muligt i Dubai, så har vi dig dækket.

Nu er det tid til at få den kalender fyldt med ting at lave morgen, middag og aften, når forældrene ankommer til Dubai.

Foodie-ting at lave sammen med dine forældre i Dubai

Book i en brunch

Når det kommer til en helt Dubai ting at gøre, kommer brunch straks til at tænke på. Uden tvivl en af ​​de nemmeste måder at holde forældre underholdt i et par timer, bunker af mad, fritflydende drinks og et drys af underholdning vil sætte kryds i en masse felter for alle, der ønsker at se, hvor mange Dubai-beboere bruger en lørdag. Har du brug for inspiration? Vores ultimative brunchliste er her , og du kan tjekke nye brunch ud her . 
Forskellige steder.

Spis dig rundt på Time Out Market Dubai

Du finder 17 af byens allerbedste kokke og hjemmedyrkede restaurantmærker inde i Time Out Marker Dubai i Souk Al Bahar, som hver byder på noget anderledes end den næste. Plus tre barer (der serverer rimeligt prissatte drikkevarer). Rock op sulten, da du vil blive forkælet med valgmuligheder med den mad at vælge imellem. 
Man-tors middag-midnat, fredag ​​middag-01:00, lørdag 10:00-01:00, søn 10:00-midnat. Souk Al Bahar, Downtown Dubai 

Få mest muligt ud af byens tilbud om forretningsfrokost

Hvis du reserverer fri for at tilbringe det med familien, betyder det, at du vil være i stand til at få mest muligt ud af forretningsfrokosttilbud, der findes rundt omkring i Dubai. En fantastisk måde at prøve nogle af de bedste restauranter i byen for mindre, du kan få dine forældre til at tro, at du forkæler dem med et virkelig fornemt måltid (men de ved ikke, at det er billigere end normalt). Læs vores liste over forretningsfrokoster, du kan prøve her. 
Forskellige steder.

Tag en madtur rundt i Dubai Malls Chinatown

Spisepinde er klar og gå til første sal i Dubai Mall (mod Dubai Ice Rink) for at finde Chinatown. Markedet i asiatisk stil har en madhal, butikker, en stor kinesisk medicin-spa og adskillige kunstinstallationer, der gør det ret Instagrammabelt. Med masser af valgmuligheder kan du bestille så meget eller så lidt, som du vil, fra separate leverandører, før du gumler væk i food court-området. Elsker du at planlægge din mad forud for dit besøg? Læs om alle restauranterne i Chinatown her. 
Man-tors kl. 10.00-midnat, fre-søn kl. 10.00-01.00. Dubai Mall, Downtown Dubai.

Forkæl forældrene med en eftermiddagste

Normalt reserveret til særlige lejligheder (såsom når forældrene er hoppet over for at se dig i Mellemøsten), er eftermiddagste en fantastisk måde at vise din mor og far din sofistikerede side. Er noget poser end mini sarnies, kander te med navne, du ikke kan udtale og macarons? Har du brug for inspiration til, hvor du kan booke? Her er syv over-the-top eftermiddagste at nyde, når du har besøgende i byen. 
Forskellige steder.

Smukke oplevelser at nyde med dine forældre i Dubai

Kør til Snoopy Island

Hvis du har en bil eller kan leje en, er en tur til Snoopy Island et must med forældrene på slæb. Omkring to timers kørsel fra Dubai vil du have dit snorkelsæt, da det krystalklare vand er hjemsted for fisk, skildpadder og koraller. Denne beliggenhed i Fujairah er en særlig stranddag, og hvis du foretrækker at overnatte, så er der et par hoteller. 
Al Aqah, Fujairah. 

Se lyserøde flamingoer ved Ras Al Khor Wildlife Sanctuary

Lige uden for Dubai er Ras Al Khor Wildlife Sanctuary et sted at besøge, hvis lejerne kan lide at beundre fugle i naturen. Her vil du være i stand til at se lyserøde fjerbeklædte venner plus hejrer, skarver og fiskeørne fra de gratis huder. 
Gratis. Åbent dagligt 7.30-17.30 (okt-mar), 6-18 (apr-sep). Ras Al Khor,  rasalkhorwildlife.ae  (04 606 6822).

Tag en roadtrip til Ajman

At hylde historien om De Forenede Arabiske Emirater, Heritage District i landets mindste Emirat, Ajman, er et stop, der er værd at vide, hvis du vil vise mamma og pappa noget anderledes. Destinationen er hjemsted for antikviteter, gamle træer og bygninger. Ajman Museum og Old Saleh Souk, en af ​​Ajmans ældste markedspladser (etableret i 1950’erne) er også i distriktet – plus, der er masser af street art at se på. På jagt efter historiske tilholdssteder er her 9 at vide om . 
Gratis. Ajman.

Tag til Hatta

Da Hajar-bjergene ikke er for langt væk (omkring 90 minutters kørsel), er Hatta et fantastisk sted at vise forældrene et naturskønt område. Hvis du er glad for at være aktiv, så tag til Hatta-skiltet, som blev tildelt en Guinness World Record i september 2023. Den 19,28 meter lange struktur er verdens højeste vartegn (Hollywood-skiltet er 13,71 meter højt). Hvis du ikke har en vandretur i dig, så kan du besøge Hatta Wadi Hub og prøve sjove aktiviteter såsom bueskydning, ridning og kanosejlads. Der er også mulighed for at glampe eller bo på JA Hatta Fort Hotel. Læs de bedste ting at lave i Hatta her . 
Gratis. Hatta .

‘Kun i Dubai’ oplevelser at gøre med dine forældre i Dubai

Book en pooldag i verdens højeste 360-graders infinity-pool

Du har sikkert set billeder af AURA Skypool overalt på dine sociale medier, og det er der en god grund til. Verdens højeste 360-graders infinity-pool oppe på 50. etage i The Palm Tower byder på fantastiske udsigter over byen, havet og himlen. På en særlig dag ude er hvert område prissat forskelligt afhængigt af udsigten og rækken, du går efter (priserne er mellem 225 Dhs og 995 Dhs pr. person, som ikke kan indløses på mad og drikke). 
Fra 225 kr. Nakheel Palm Tower, Palm Jumeirah, Dubai,  auraskypool.com .

Spis aftensmad inde i verdens højeste bygning

Den højeste restaurant i verden, Atmosphere Dubai, ligger på 122. etage i Burj Khalifa og er kendt for sin 360-graders udsigt. Det vil helt sikkert også være en særlig udflugt med mor og far. Med et valg til eftermiddagste, frokost, middag eller drinks kan du booke dig til det, der passer bedst til dine planer. Forvent morderiske udsigter og en udflugt at huske. 
Dagligt 7-11. Burj Khalifa. atmosfæreburjkhalifa.com.

Lej en superbil og smut rundt i byens gader

Hvis du er i førersædet med at planlægge ting at lave med forældrene, hvorfor så ikke give dem en forsmag på det høje liv ved at leje en superbil for at køre rundt i byen? Du kan leje en om dagen fra Luxury Supercar Rentals for 2.500 Dhs til 10.000 Dhs. 
Fra 2.500 kr. Åbent man-søn, 9-21. Showroom 5, The Curve Building, Al Quoz, luxurysupercarsdubai.com (050 903 8904).

Se Dubais smarteste nye hotel, Atlantis The Royal

Atlantis The Royal, som åbnede ved siden af ​​Atlantis The Palm i år, er værd at se. Med masser af spisesteder at prøve, herunder Ling Ling , Nobu by the Beach og Dinner by Heston , er der en lang række steder at prøve. Har du ikke budgettet til at spise indenfor? Palm Jumeirahs 21 km lange strækning på halvmånen af ​​den menneskeskabte ø er et fantastisk sted at gå en tur og få et kig på hotellet. 
Cresent Road, Palm Jumeirah.

Turistiske ting at lave med dine forældre i Dubai

Fremtidens Museum

Hop frem i tiden på Fremtidens Museum

Udnævnt til et af de 14 smukkeste museer, før det overhovedet åbnede, har Fremtidens Museum en række etager dedikeret til forskellige oplevelser. Tre etager har fordybende udstillinger med fokus på potentielle fremtider for udvikling af ydre rumressourcer, økosystemer og bioteknologi sammen med sundhed og velvære. Du kan endda få en kaffe lavet af en robot i caféen. 
Dhs 145. Åbent dagligt 10-18. motf.ae . museumofthefuture.ae .

Mød rundt i Gold Souk (og tag noget bling til gode priser)

Kunne du tænke dig at tage til Dubai Gold Souk i Deira med mor og far? Det kan nås via metroen (stå af ved Al Ras metrostation) eller tage en taxa. Vi anbefaler ikke at køre bil, da det er besværligt at parkere. Når du ankommer, skal du forberede dig på at se masser af butikker, der sælger en række guldsmykker og nipsgenstande. Det pulserende område er altid travlt og travlt med aktivitet, og hvis mor vil have nogle nye ting til sit smykkeskrin, så sørg for, at hun læser vores guide til at købe guld i Dubai. 
Gratis. Dagligt 10-22. Al Ras, Deira  dubaicityofgold.com .

Svane rundt om det ikoniske Burj Al Arab (med en rejseguide)

En anden god udflugt at have i baglommen er billetter til Burj Al Arab-turen. En Royal Suite-butler tager besøgende rundt på en 90-minutters tur til det ikoniske UAE-vartegn, og du vil lære alt om den sejlformede bygning, der åbnede i 1999. Med muligheder for at opgradere for at tilføje en loungeoplevelse (hvor du kan nippe til guld -toppede kaffe og blandede drinks) eller en drinkspakke ved solnedgang, kan du virkelig få mest muligt ud af udflugten. 
Fra 245 kr. Dagligt 10.30-19.30,  Burj Al Arab Jumeirah, Umm Suqeim  insideburjalarab.com .

Tag et skridt tilbage i tiden med et besøg i Old Dubai

Vis din familie, at du kan finde historie i Dubai med en eftermiddag i Old Dubai. En by med en rig arv, Deira og Satwa er nogle hotspots at tjekke ud. Ikke sikker på, hvor du skal starte? Al Fahidi Historical Neighbourhood, som var et knudepunkt for tekstil- og perlehandlere i 1800-tallet, har masser at udforske fra gallerier til museer, og Satwa er stedet, hvor du kan købe en god handel (du vil kunne købe en shwarma for 10 Dhs eller måske endda mindre). 
Gratis. Deira, Satwa.

Sæt kryds ved at se Burj Khalifa og Dubai Fountain fra deres liste over at se

Det er verdens højeste bygning, og Burj Khalifa  er en af ​​de turistmæssige ting, du skal gøre, når dine forældre er i byen. 830 meter høj og en skønhed, når det blænder af lys om natten, er det et fantastisk stop-off. Plus Dubai Fountain ligger lige foran den verdensberømte arkitektur, og de danser dagligt hvert 30. minut fra kl. Hvis du ikke kan lide at kæmpe mod folkemængderne (det er altid travlt i mørket), kan du komme tidligt til indkøbscenteret og besøge en af ​​de restauranter, der vender mod springvandet for at spise, mens du ser på attraktionerne. 
Dubai Mall, Dubais centrum. thedubaimall.com .

Gå en tur rundt i Souk Madinat Jumeirahs vandveje

Souk Madinat Jumeirah Dubai , omgivet af vandveje og grønne områder (og fantastisk udsigt over Burj Al Arab), er det perfekte sted at moche rundt (eller hoppe på en abra). Området består af fire Jumeirah-hoteller, og der er masser af steder at få en bid mad eller et par drinks. Du kan også udforske de arabiske indkøbsstande (perfekte til at hente souvenirs). Læs vores guide til Souk Madinat Jumeirah her . 
Souk Madinat Jumeirah.

Hvad ellers?

Ja vi kunne faktisk blive ved… men se bl.a. denne guide også for at finde “lige det” der mangler på jeres “oplevelsesliste”