Skal du på ferie i Dubai, og har børn med, så er der mange muligheder for aktiviteter og oplevelser for børnene.

Mange hoteller har både afdelinger, underholdning og aktiviteter for børn, og derudover er mange af strandene også tilpasset børn og unge. Fx har JBR Beach verdens største aktivitetsbane på vand, og der er “vandland” for de mindste.

Derudover kan jeg kan anbefale Remraam Lake, hvis i savner at gå en tur hvor der ikke er fyldt med mennesker. Der er også Al Nasr Leisureland, som har en masse forskellige sportsaktiviteter. Udefra er det ikke verdens mest indbydende og “opdaterede” når man ser det ude fra, men faciliteterne fejler ikke noget.

I kan også tage et daytrip til Rafisa Dam. Lej kajakker og sejl rundt på søen en time (der er gazeller på øen i midten). Gå en tur op til toppen af bjerget ved siden af søen. Bagefter kan i tage en tur på Bad Moo i Khorfakkan. En smuk tur der tager jer både gennem ørkenen og højt op i bjergene.

Dubai har mange forskellige Waterparks, som også er til børn i alle aldre.

Laguna Aquapark på La Mer
Atlantis // AquaVenture
Legoland Waterpark
Wild Wadi
AquaFun ved JBR

Ift. overnatning, kan RIU på Deirah Island varmt anbefales for børnefamilier, det er all inclusive – og sete TUI hotel.

 

Se også de øvrige links her

2 KOMMENTARER

  1. […] Der er masser af skønne hoteller og resorts i Dubai, er du interesseret i at få et glas vin på hotellet, så skal du lige sikre dig, at det ikke er et “dry hotel”, dem er der nogle få af – og der kan man ikke få alkohol. Dernæst skal du selvfølgelig vælge et hotel der passer til dig – er du der fx alene, med familie/børn osv. Hvis du ligesom jeg, har boet på de hoteller der er nødvendigt i en livstid, så kan jeg varmt anbefale AirBNB. AirBNB er en kæmpe spiller i Dubai, og de fleste lejligheder der udlejes er inklusiv professionel administration og cleaning, og så er fordelen at det er “dit eget”, og du har dit eget køkken m.v. – Og typisk vil du også have indendørs og udendørs pool, sauna og gym. Hvis du ikke har noget imod at bo lidt udenfor byen, så kan jeg på det varmeste anbefale Jebel Ali Golf & Beach Resort. Det ligger ca. 40min. i en taxa (kr. 150) udenfor byen, men på stranden, med flere pools, restauranter og bare ro og afslapning. Specielt godt for børnefamilier – og ja der må drikkes i poolbaren ;-). Der kører shuttlebusser derude fra til stort set alle de større attraktioner. Har du børn med – så se evt. muligheder og aktiviteter her. […]

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her