Historien om Michael – manden bag det ikoniske danske ejendomsmæglerfirma i Dubai; Fantastic Frank

Da Michael Friis ankom til Dubai for første gang blev han fascineret af Dubai’s dynamik, muligheder og visioner.

Men året var 2009. Finanskrisen rasede. Og Dubai befandt sig i en dyb krise. Burj Khalifa hed endnu Burj Dubai og var stadig kun en ambitiøs vision og i øvrigt kun halvt færdig. Ejendomsmarkedet var netop faldt med 50% og folk hamstrede enkeltbilletter ud af landet og efterlod deres biler i lufthavnen med nøglen i tændingen; de havde alligevel ikke nogen planer om at komme tilbage.

Men et eventyr er nu engang et eventyr – uanset timing. Dubai var dog ikke Michael’s første udlandsstop. Turen havde før gået til San Diego (USA), Santiago (Chile), samt 10 år i Madrid (Spanien).  Og nu skulle Michael og hans kone udforske Dubai. En ny kultur. Mange nationaliteter. Et ganske andet klima. En god blanding af nerver og sommerfugle i maven.

Michael’s oprindelige formål var opbygning af en retailkæde af sko, tøj og tasker for det amerikanske celebrity brand Paris Hilton. Planen var et par år eller tre. Men, som bekendt – tiden flyver jo i Dubai. Og et år blev til to som blev til tre, og resten er – som man siger – historie.  Fast Forward til 2023. Sko og tasker blev lagt på hylden under COVID. Og Michael fik øjnene op for ejendomsmarkedets fristelser og muligheder. Tasker og accessories blev skiftet ud med lejekontrakter, Title Deeds, nøgler og Open Houses.

Og da Fantastic Frank – det skandinaviske ejendomsmæglerfirma skulle etablere sig i verdens mest dynamiske ejendomsmarked –  faldt valget på Michael.

Og hvem er så denne fantastiske Frank?
Fantastic Frank er et skandinavisk boutique ejendomsmæglerkoncept med kontorer i inspirerende byer såsom Stockholm, København, Berlin, Barcelona, Ibiza, Mallorca, Lissabon og Denver. ”Vi sætter professionalisme, kompetence, kvalitet, fantastisk fotografi og styling i højsædet. Det – mener vi – er en mangelvare i Dubai. Vi er på mange måder den diametrale modsætning til den typiske aggresive Dubai ejendomsmægler der knipser et par hurtige billeder med sin mobil, hopper hurtigt videre til den næste handel, og ender dagen med at uploade et par bling-bling reels på instagram. Det er slet ikke os. Vi tager den tid der skal til for at analysere kundens ejendom, lægge en salgsplan, style den, tage fantastiske smukke billeder og lave de allerflotteste listings i Dubai. Så får vi den højeste pris og det bedste salg. Det er vores metier. Det er det vi kan. Det er der vi skiller os ud”, siger Michael Friis.

”Boligkøbere og sælgere i Dubai – og især fra Skandinavien – efterspørger i stigende grad kvalitet, lækkert design, smuk arkitektur og smukke listings. Og Dubai får nu en ejendomsmægler, der forstår at præsentere boligens fulde potentiale og som samtidig tilbyder kvalitetsrådgivning om alle aspekter af leje, udleje, køb salg og investering i Dubai ejendomme”,  siger Michael Friis.

Nu skal alt jo ikke gå op i ejendomme. Siden ankomsten til Dubai er familien vokset – og tæller nu to børn. Og når Michael i ny og næ tager en fridag fra fremvisninger og listings – tager han gerne familien med i den gamle firehjulstrækker og tøffer en tur ud i ørkenen. Ud til lidt tiltrængt fred og ro.

Du kan følge Michael’s og Fantastic Frank’s fantastiske rejse her:

Web: https://www.fantasticfrank.com/dubai

Inspiration: https://www.fantasticfrank.com/keep-dreaming/press

Facebook: https://www.facebook.com/fantasticfrankdubai/

Instagram: https://www.instagram.com/fantasticfrankdubai/

Instagram: https://www.instagram.com/agentfrankdubai/

Linked-in: https://www.linkedin.com/in/agentfrank/

FANTASTIC FRANK | AGENT FRANK REAL ESTATE LLC
The Bureau | Gold & Diamond Park Bldg. 6