Christina Hansson og Christina Jensen, den danske, dynamiske kvindeduo bag Sweet Spot Talents, brænder for at hjælpe folk med at finde deres drømmejob. Med deres væld af erfaring i rekrutteringsbranchen besluttede de at kombinere deres ekspertise og lancere et rekrutteringsbureau i Dubai, der ville være anderledes end resten af markedet.

De delte den samme vision – at skabe et rekrutteringsbureau, der var mere personligt, nede på jorden og fokuseret på at opbygge og vedligeholde langsigtede relationer med kunder, end hvad man normalt ser på markedet. Efter mange, lange samtaler og brainstorming besluttede de at tage springet og lancere Sweet Spot Talents. Navnet “Sweet Spot” kom fra deres fælles tro på, at det at finde det perfekte job eller den perfekte kandidat handler om at finde den rigtige pasform, “sweet spot”.

Deres mission var at levere en personlig service, der matcher jobsøgende med de helt rigtige virksomheder og hjælpe virksomhederne med at finde de perfekte medarbejdere. De ønskede at skabe et headhunterfirma, der var kendt for sin ekspertise, integritet og engagement over for sine kunder. Og så ønskede de udelukkende at arbejde med kunder, der var i øjenhøjde med de skandinaviske værdier, som fx medarbejdernes trivsel og en balance mellem arbejds- og privatliv.

Med deres kombinerede erfaring og viden om Dubais jobmarked opbyggede Christina og Christina hurtigt et netværk af kunder og kandidater. De fokuserede på at levere en service, der var skræddersyet til hver enkelt kundes behov og krav, og de fik hurtigt ry for deres professionalisme, sans for detaljer og evne til at finde “sweet spot” mellem jobsøgende og virksomheder.

I dag er Sweet Spot Talents et af de førende rekrutteringsbureauer i Dubai, kendt for sin personlige service, ekspertise, integritet og engagement over for sine kunder. De er stolte over at være blevet et af de mest respekterede og betroede rekrutteringsbureauer i regionen. Christina og Christina’s vision er blevet til virkelighed, og de hjælper fortsat jobsøgende og virksomheder med at finde deres “sweet spot” på Dubai’s arbejdsmarked.

Læs også:
Guide til job i Dubai

Besøg SweetSpotTalents.com

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her