Når det kommer til at være en expat, er der ikke noget bedre sted at etablere sig end i Dubai (UAE), det har en ny undersøgelse fra HSBC bekræftet.

Muligheden for at sikre sig en bedre livsstil er hovedårsagen til, at udlændinge rater UAE højest.

En ny HSBC-undersøgelse spurgte udstationerede fra hele verden om deres motivation for at flytte til udlandet, hvor De Forenede Arabiske Emirater kom ud i toppen.

Resultaterne afslørede, at livsstil er den primære motivation for 36 procent af de adspurgte, der er flyttet til UAE.

Expatlivet i UAE vurderes bedst, sammenlignet med andre destinationer, for øget indtjening (36 procent), familiestabilitet (34 procent) samt at pengene rækker længere længere (37 procent).

At leve i et bæredygtigt miljø/samfund, scorede hele 30% (Ja Dubai/UAE er under stor udvikling også her)

Undersøgelsen blev bestilt for at forstå, hvordan expats økonomiske liv udvikler sig (efter covid19), deres motivation for at flytte til udlandet samt de problemer, de står over for, når de slår sig ned i deres nye hjem.

Hvordan blev dataene indsamlet? 7.177 interviews blev gennemført blandt voksne i alderen 18+, som i øjeblikket bor, arbejder eller studerer i udlandet; eller planlægger at gøre det inden for de næste 12 måneder eller vendt tilbage fra at gøre det inden for de seneste fem år.

Stikprøven omfattede også forældre til internationale studerende og en undergruppe af internationale investorer.

Der blev gennemført interviews 9 steder: Australien, Kina, Hongkong, Indien, Singapore, UAE, Storbritannien, USA og Kanaløerne samt Isle of Man.

Vi vidste allerede, at der ikke var noget bedre sted at bo i verden.

 

Overvejer du at flytte til Dubai og starte op som selvstændig? Klik her for mere info. Ønsker du inputs til jobsøgning i Dubai, så KLIK HER.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her