At flytte til en ny by i en ung alder kan være en spændende og udfordrende oplevelse.

Det var egentlig ikke noget der havde strejfet mig, at jeg skulle flytte til Dubai og starte et ”nyt liv” der. Det var min kæreste der havde gået med den drøm i flere år.

Endelig blev det en realitet for ham. Derfor tog jeg med, uden nogle tanker om hvad jeg præcis skulle lave dernede, eller hvordan det ville være for en 22-årig kvinde, at befinde sig i Emiraterne, som mange har visse fordomme om…

Som jeg lige nævnte, så er der mange fordomme om at skulle være hernede, især som kvinde.

Inden jeg tog springet om at flytte herned, så havde vi været på ferie hernede et par gange før og på de to ferier, der blev alle de fordomme jeg havde fået med mig i bagagen, smidt langt væk! Selvfølgelig er der visse kulturelle og sociale forventninger man lige skal vænne sig til, samt at det er vigtigt at lære om kulturen og traditionerne i Emiraterne og respektere dem! Men udover det, så må du altså godt gå rundt i top og shorts, og ja, du må gerne have en kort og nedringet kjole på.

Jeg lærte hurtigt hvor mange gode muligheder, samt sikkerheden ved at være en kvinde hernede. Der er ladies night og generelt ladies deals over det hele, men noget er aller mest vild med, det er altså, at der er decideret vogne i offentlig transport som kun er til kvinder og børn. Ikke at jeg nogensinde har været nervøs over hvem jeg har stået imellem, tværtimod – men jeg synes det er fantastisk, at det er tilgængeligt.

Selvom det jo rent faktisk bare var min kæreste der havde en drøm om at flytte herned, så har det været LANGT over mine forventningerne efter jeg er kommet herned. Normalt er jeg ikke en storbys pige overhovedet, men jeg synes Dubai er det perfekte sted for mig! Derudover har jeg også fået mig nogle gode venner hernede – Der er en masse dansker communities, så man skal slet ikke være bange for at føle sig som Palle alene i verden, eller have alt for meget hjemve.

Fra tanke til handling:

Min kæreste og jeg var blevet anbefalet en enkelt virksomhed et par gange, til at hjælpe os med at stifte firma og få hjulpet os med visum. Vi havde allerede besluttet os fra starten af, at det sikkert bare blev det mest bøvlet at få styr på. Det blev det dog ikke, tværtimod! Vi havde som sagt fået anbefalet en bestemt virksomhed, nemlig Growu.ae. De sørgerede for det hele og gjorde virkelig processen overskuelig! Vi havde et enkelt møde med Growu.ae og så var det ellers bare fuld frem fremad. Vi skulle faktisk næsten ikke røre en finger selv.

Nu ved jeg ikke hvor mange der hjælper med at stiftelse af virksomhed, men dem kan vi klart anbefale og stå indenfor! 

Hvis du er er nysgerrig på Dubai og måske kunne se en mulighed i at bo hernede, så synes jeg helt klart du skal tage chancen

Sille 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her