UAE one-mission visum
Sådan sikrer du det midlertidige visum til at arbejde i Dubai

90-dages visum er for dem, der arbejder på et projekt i UAE

Det er nemmere end nogensinde før at bo og arbejde i Dubai / De Forenede Arabiske Emirater, og hvis du har brug for at komme til Dubai for et projekt eller i en prøvetid, så skal du have et arbejdsvisum til en opgave (mission).

Et “one mission visa” er, når en person er blevet rekrutteret fra udlandet til at udføre et vikariat eller et bestemt projekt i en bestemt periode.

For at sikre UAE one-mission visum er der flere krav, der skal opfyldes, herunder en kontrakt fra en virksomhed, der ønsker, at du skal udføre det midlertidige job.

Hvordan ansøger man om et UAE one-mission visum?

Visumansøgningsprocessen skal udføres af ansættelsesfirmaets PRO via Ministry of Human Resources & Emiratisation (MOHRE). GROWU.AE kan evt. assistere hermed.

Hvad er nødvendigt for at ansøge om et UAE One-Mission Visa?

  • Virksomhedens kopi af Trade License
  • Foto af ansøger
  • Pas (originalt pas skal indsendes til lægeundersøgelsen)
  • Uddannelsesbevis
  • Gyldigt establishment card (virksomhed eller arbejdsgiver)
  • e-signature card

Hvor meget koster et UAE One-Mission visa?

Omkostningerne ved en arbejdstilladelse via OM Visa i De Forenede Arabiske Emirater kan være mellem 500 og 600 Dhs. Gebyret for en ansøgning om mission er 100 Dhs. Der kræves også et depositum på 3.000 Dhs.

One-Mission visa har en varighed på 90 dage, dvs. samme varighed som et typisk visit/tourist visa (det her på du bare arbejde på)

Der er masser af forskellige visummuligheder for dem, der ønsker at komme til Dubai. Kontakt evt. GROWU.AE eller en anden rådgiver om dine muligheder.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her