Ny lønundersøgelse i UAE, viser at der i 2024 kan tjenes flere penge…

Dette kan også være et godt tidspunkt at lede efter det næste drømmejob

Lad os se det i øjnene – vi kunne alle klare os med lidt flere penge på vores konto. For nogle mennesker er den drøm ved at blive til virkelighed.

Ifølge en ny undersøgelse fra rekrutteringsbureauet Cooper Fitch forventer 53 procent af organisationerne i UAE at øge medarbejdernes lønninger.

Cooper Fitchs lønvejledning UAE 2024, som er udarbejdet baseret på svar fra UAE-arbejdsgivere, antyder, at de, der arbejder i Dubai, kunne se en gennemsnitlig lønstigning på 4,5 procent i 2024.

Ud af de mere end 1.000 virksomheder, der deltog i undersøgelsen, planlægger en tredjedel af de adspurgte (39 procent) at hæve lønningerne med op til 5 procent. Næsten hver tiende (9 procent) er indstillet til at hæve lønningerne med 6 procent, og én ud af 20 virksomheder (5 procent) forbereder sig på en stigning på 10 procent eller mer.

Og hvis du har været uden arbejde i et stykke tid eller overvejer at lede efter et nyt, har rapporten også nogle gode nyheder til dig; 56 procent af årets adspurgte forventer at ansætte flere i 2024.

Talenttilegnelse er en af de mest markante tendenser, som undersøgelsen har afdækket. ‘Management’ og ‘leadership’ var de mest markante talentmangler identificeret af de adspurgte i år, og de tegner sig for henholdsvis 16 procent og 14 procent af svarene.  

Hvad angår bonusser, er der også nogle positive nyheder der. Næsten tre fjerdedele af dette års respondenter (71 procent) sagde, at de havde til hensigt at give årlige bonusser baseret på deres organisations økonomiske resultater i 2023, sammenlignet med 29 procent, der ikke havde sådanne planer.  

Overvejer du at søge nyt job, har vi en lille guide her. 
Vil du udnytte chancen til at prøve livet som selvstændig, så se en guide her.