Jeg hedder Hendrick AJ Fruergaard, og flyttede i 2016 til Dubai, efter jeg siden 2010 havde rejst hertil 4-5 gange. Jeg valgte Dubai, idet jeg trængte til en udfordring, og så fandt jeg iværksætterklimaet og det generelle klima (varmen m.v.) i Dubai perfekt for mig.

I Danmark havde jeg en konsulentbaggrund, og i 2017 var jeg med til at stifte GROWU.AE i Dubai. En virksomhed der udover generel konsulentforretning samt strategi, DiSC profilering, ledelses- og salgstræning også er partner indenfor selskabsoprettelse, trade licenses og VISA registrering.

Jeg har i min tid i Dubai været involveret i en række iværksættervirksomheder, enten som konsulent, partner eller medejer. I starten af 2021 var jeg med til at etablere selskabet HORAGO.COM UAE, hvilket jeg fortsat er tilknyttet – dog med et afbræk som direktør for salg & marketing hos Kcal.

Udover HORAGO, er jeg fortsat selvstændig konsulent og coach, hvor jeg bl.a. rådgiver iværksættere og laver mentaltræning/sparring. Dette under navnet ajust.life. I 2023 blev jeg valgt til bestyrelsen i Danish Business Council – og har en aktiv rolle i bl.a. partnerskaber, rådgivning samt events og medlemsarrangementer.

Livet i Dubai er, for mig, utroligt inspirerende og giver en god mulighed for en fornuftig work/life-balance, også uden at det kræver at man er millionær. Man kan leve for en fornuftig indkomst, så længe man ikke vælger at spise på “Sejlet” hver aften 🙂 Der er et stærkt netværk hernede, som man nemt kan blive en del af. Så det der tiltaler mig meget, og gør at jeg føler mig hjemme her, det er kombinationen af ro, afslapning og “langt til loftet”, med at du altid har mulighed for at skabe relationer/venskaber, netværk og få en masse oplevelser.

Hvis du kunne overveje at flytte til Dubai, er du meget velkommen til at tage fat i mig (via ajust.life) – og så kan jeg selvfølgelig anbefale Facebook-gruppen for turister og tilflyttere.