Med sommeren lige om hjørnet, kan du nu køle ned om aftenen ved at tage en dukkert ved et helt nyt sæt strande langs Jumeirah-kysten.

Tre nye strande er nu åbne for natsvømning i Dubai; specifikt i Jumeirah 2, Jumeirah 3 og Umm Suqeim 1, hvilket udvider Dubais strandturismetilbud.

Disse 800 meter lange strande er udstyret med belysning, så du vil være i stand til at se præcis, hvor du svømmer.

Strandene vil også have systemer og elektroniske skærme opsat til at vise indhold, der har til formål at øge sikkerhedsbevidstheden blandt strandgæster.

Myndighederene fortæller, at de nye natbadestrande er en del af Dubais bestræbelser på at gøre emiratet til verdens bedste sted at bo og besøge. De tilføjer, at initiativet er en del af Dubais strandudviklingsplan for at give markante oplevelser for beboere og turister.

Myndighederne har også udviklet unikke faciliteter for at forbedre oplevelsen for strandgæster. De har lovet, at hver strand har sin egen unikke charme og tilbyder en række aktiviteter, herunder livlige restauranter ved havet.

Svømmerne bliver også passet på af kvalificerede livreddere udstyret med rednings- og nødudstyr for at sikre, at alle, der svømmer om natten, er helt sikre. Natsvømning starter fra solnedgang til solopgang hver dag.

Sikkerhed mens du svømmer om natten i Dubai

For at øge sikkerheden anbefaler myndighederne at strandgæster kun dyrker natsvømning i udpegede zoner og undgår at gå i havet fra andre områder.

Myndighederne understregede også vigtigheden af sikkerhedsbevidsthed, overholdelse af strandregler og generelle regler, konstant overvågning af børn og at følge livreddernes anvisninger.

Med varmt vand og lune temperaturer er natsvømning i Dubai den perfekte måde at slå varmen på. Så pak den strandtaske, og tag til Jumeirah for en natsvømning med venner og familie.

Gratis. Dagligt fra solnedgang-solopgang. Jumeirah 2, Jumeirah 3 og Umm Suqeim 1

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her