Det er tid til brunch…

I humør til at prøve nogle sjove brunches i Dubai på søndag? Vi har listet nogle af de bedste til at prøve i Dubai.

Aloft – Al Mina Hotel
High Note søndagsbrunchen finder sted på hotellets tagterrasse og inkluderer en tre-retters brunch med indiske retter og adgang til infinity-poolen hele dagen.

Bla Bla
Langt fra din standard søndagsfrokost laver Bla Bla søndagsbrunch ved poolen, hvor du kan nyde et udvalg af retter og ubegrænset husets drinks, alt imens du tager en forfriskende dukkert i Bla Blas centrale strandbassin. Beats kommer med høflighed af en DJ og percussionist, der holder festen i gang hele eftermiddagen.

Bubbalicious
The Roast by Bubbalicious, der er vært i Mina’s Kitchens storslåede omgivelser, byder på adskillige carvery-muligheder, fisk og skaldyr, shepherd’s pie, charcuteri, en fish ‘n’ chips-stand, britiske Balti-stationer og en række drinksvogne, der serverer gincocktails, boblende, og espresso martini.

Koko Bay
Bali-inspirerede Koko Bay har en dejlig søndagsbrunch, der byder på fire timers pakke med ubegrænsede drinks, en velsmagende menu med smag fra Fjernøsten og en solseng eller privat cabana til at slikke solen. Der serveres en delemenu sammen med et live DJ-sæt, livemusikkunstnere og masser af solskin

La Niña
Det er en familie-orienteret søndagsbrunch i DIFC. Teamet kalder det ‘smage af moderne iberisk latino’, hvilket i virkeligheden kan oversættes til retter som rejetacos, hvidløgsrejer og marinerede oliven, der skal spises i løbet af en tre timers ophold

La Piscina
Ved Palazzo Versace Dubais swimmingpool omgivet af palmer er Sun Splash Brunch en livlig soiree at runde weekenden af ​​med, der løber fra kl. 13.00 til 16.00. Den tre timer lange pakke inviterer dig til at holde dig kølig ved poolen, mens du spiser en buffet med internationale retter og nipper til fritflydende drinks. Der er en live DJ og underholdning fra dansere for at holde stemningen ved lige hele eftermiddagen

Luigia
Dette geniale – og ekstremt undervurderede – pizzeria tilbyder brunch hele weekenden og byder på en udvalgt menu med tidløse italienske favoritter skabt med årstidens råvarer, hentet direkte fra Italien. Det er et stort hit hos familier takket være det dedikerede børneområde

Mimi’s Pool Club
Episk Sunday Ladies Day Pool Party i MiMi’s Pool Club på FIVE Jumeirah Village er kvindernes dag, der byder på sjove vibes, fritflydende drinks og topmelodier. Fra kl. 12.00 og fremefter er der fire timers sjov at få, inklusive resident DJ, live trommeslager, malerisk pool, bundløse drikkevarer og globale street food-stationer for at behage enhver smag.

Surf Club
Surf Club inviterer gæsterne til at nyde solen ved sin strandbrunch hver søndag, hvor “tæerne i sandet”-oplevelsen løber fra kl. 13.00 til 17.00, og tilbyder gæsterne en lækker menu, betagende udsigt og atmosfæriske stemninger takket være en ugentlig liste af internationale DJs . Gæsterne kan nyde retter såsom en blandet sushi-tallerken, tomatcarpaccio og et trøffelfladbrød til deling, efterfulgt af et udvalg af hovedretter fra retter som grillet fisk, oksemørbrad og majsfodret kylling, og til sidst serveres delingsdesserter med muligheder som klistret karamelbudding og ananascarpaccio.

TopGolf
Afslut weekenden stærkt, og sving ind i søndagen med Sunday Funday Brunch på Topgolf Dubai. En interaktiv søndagsbrunch, du vil nyde to timers klassisk Topgolf-gameplay, en tre-retters menu, der kan deles med komfortretter og ubegrænset drikkevarer. Der er soft-, house- og juniorpakker tilgængelige, selvom du har brug for mindst fire personer per booking. Det finder sted på det tidligere tidspunkt kl. 11.00, med to-timers eller tre-timers pakker tilgængelige indtil kl. 14.00.

The White
Bare and chic er navnet på den nye søndagsstrandbrunch på White Beach. Der er to muligheder – én til restaurantbespisning og én, der inkluderer en solseng med pool og adgang til stranden. For begge kan du forvente at spise på en menu i delestil med middelhavssmag, der viser sig at være den mest populære på restaurantens a la carte-menu, og nippe til tre timers fritflydende drinks fra kl. 13.00 til 16.00. 

Zero Gravity
Fyld din solbrun op ved poolen og stranden, før du dykker ned i fem timers ubegrænset mad og drikke fra kl. 12.00 til 17.00 ved Zero Gravity’s Supernatural Brunch. Den internationale buffet inkluderer live madlavningsstationer og pop-up-barer, der flyder over med valgmuligheder, da et kommercielt hus-soundtrack tager dig igennem til solnedgang.

 

Har du andre forslag og anbefalinger?

 

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her