Katjas historie

Vi har netop breaket “The news” om at vi flytter til Dubai.

Vi har oplevet mange skæve miner til at vi vil til Dubai… kvindeundertrykkelse, diskrimination osv… En ud af mange skriver hvad med utrygheden? Jeg føler mig mere sikker i Dubai om natten end på Brøndbyøster station.

Dem der skrive sådan har ikke været i Dubai og det er uvidenhed. Det er naturligvis en anden kultur vi skal til og jeg kan ikke helt udtale mig om undertrykkelse af kvinder – men det er ikke min oplevelse efter flere besøg.

Jim og jeg fejrede nytåret 2022/23 i Dubai hos gode venner og Jim havde gode samtaler med nye mennesker og der åbnede sig en mulighed. En mulighed som vi altid har talt om kunne være et godt eventyr at flytte til er nyt land. Det er nu snart et år siden og ideen er blot vokset større og større og nu gør vi det – handling!

Vi har begge sagt vores gode jobs op og vores lejlighed er sat til salg. Tro mig min indre tryghedsnarkoman er udfordret og det er angstprovokerende – men jeg har valgt nu at læne mig tilbage og se hvad eventyret vil bringe – efter et langt og til tider stresfuld liv. Jeg har været leder af en kundeservice i over 8 år og skal nu forholde mig til at være “hausefrau” og ingen indtægt – men ved du hvad – vi vil fortryde om 10 år hvis ikke det bliver nu! Mine drengene på 23 år (twins) er flyttet fra reden og er godt på vej.

Min gamle mor kommer forhåbentlig og besøger os – men jeg er ikke naiv og jeg ved der bliver savn. Men hey vi er ikke længere væk – at vi kan komme hjem indenfor 24 timer.

Hvad er det værste der kan ske? At det ikke går – og så tager vi hjem igen – vi dør ikke – vi bliver højst fattig. Og vi har hinanden. Jim er en kæmpe støtte i det her og vi har hinanden og vil knokle for at det bliver til en succes. Men Katja et arabisk land? Overvejelserne har været mange både omkring det at skulle flytte til et arabisk land, anden kultur og med en “bestemmer”. 

Jeg elsker at leve i et demokrati, men må også indrømme at 1. 2. og 3. behandlinger og lovændringer der tager år – engang i mellem går lidt langsomt og når sheiken tager en beslutning, så går det hurtigt – vi oplevede sidste år at dagen efter nytårsaften blev skat på alkohol nedsat med 30% (tror jeg det var) så det er noget andet. Vi har kun oplevet et rent, venligt og fantastisk Dubai – så nu er det spændende om det kan leve op til vores forventninger 😉

Vi har allerede gode venner som bor i Dubai og det gør hele rejsen mere tryg ❤️

Følg med stort og småt på katjaogjim på instagram…

Rigtig god ferie/tur og nyd smukke Dubai.